Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

14 ГРУ

Руслан Демчак взяв участь у Форумі екоіндустріальних парків Проєкту «GEIPP UKRAINE».

Читати
07 ГРУ

Руслан Демчак взяв участь у відкритті заходу «TRADE WEEK - 2021» у Сеулі

«TRADE WEEK - 2021» - захід в якому приймає участь майже 1000 учасників, серед яких: Сеульський столичний уряд, представники місцевого бізнесу, в тому числі малий та середній, закордонні підприємці та міжнародні експерти

Читати
03 ГРУ

Руслан Демчак взяв участь у Форумі індустріальних парків

Торгово-промислова палата України спільно з Міністерством економіки України, органами державної та місцевої влади, представниками банківських структур та міжнародними партнерами провела III Форум індустріальних парків у рамках «Українських індустріальних днів – 2021»

Читати
03 ГРУ

Руслан Демчак відвідав захід «Успіхи децентралізації» у Сеулі

Руслан Демчак відвідав захід «Успіхи децентралізації» у Сеулі від Governors Association of KOREA (Асоціація губернаторів Кореї).

Читати
22 ЛИС

Як у Південній Кореї проходять іспити

Читати
27 ЖОВ

Руслан Демчак відвідав Собор Святителя Миколая Чудотворця

Руслан Демчак та Юлія Каплан, представники Посольства України в Республіці Корея, відвідали Кафедральний собор Святителя Миколая Чудотворця/

Читати
24 СЕР

Щиро вітаю Вас з 30-річчям Незалежності України!

Наша нація 30 років тому виборола своє право на самореалізацію та ідентичність. Протягом років незалежності ми продемонстрували світу, що Україна відбулася як суверенна держава, яка здатна утверджувати демократичні цінності, захищати власний суверенітет та територіальну цілісність.

Читати
23 СЕР

День Державного Прапора України

З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України 23 серпня 2021 р. в Посольстві України у Республіці Корея відбулася урочиста церемонія підняття національного стягу.

Читати
23 ЧЕР

Податкова реформа-2021

У Верховній Раді України зареєстровано законопроєкт №5600 «Про внесення змін до Податкового кодексу України».

Більшість норм законопроєкт пропонує зробити діючими з 1 липня цього року. По-перше, це є відкритим порушенням законодавства, оскільки зміни до податкового законодавства, згідно з принципом стабільності, не повинні прийматися пізніше, ніж за шість місяців до нового бюджетного періоду. Однак, це не перше ігнорування законодавчих норм.

Читати
30 БЕР

НБУ підняв облікову ставку до 6,5%. Що це означає для нас?

Нещодавно НБУ підняв облікову ставку із 6,0% до 6,5%, а отже мрії і обіцянки Офісу Президента про дешеві кредити не можуть і не будуть виконані. А головне — НБУ сказав перше «ні» відновленню економіки.

Читати

 

1 2 3 4 5
...
33